5 Duurzame oplossingen voor Corona-Signing.

Waarom nu het moment is om je te onderscheiden.

THE ROAD AHEAD

Vooruit kunnen kijken vinden we erg belangrijk tegenwoordig; wat gaan we vandaag doen, wat eten we vanavond, staat er file vandaag? Dat is ook best logisch, want op basis van die informatie kunnen we beslissingen nemen en prioriteiten stellen. Als we weten dat het vanavond druk is op de weg, kunnen we misschien wat minder werk inplannen vandaag, zodat we onderweg naar huis ook nog tijd hebben om het missende ingrediƫnt voor het eten even bij de supermarkt te halen.

Onze hele maatschappij is ingericht op dat we vooruit kijken. Meer dan een maand niet vooruit kijken richt daardoor niet alleen heel veel schade aan, maar stelt bedrijven en ondernemers ook voor een onmogelijke taak: je moet namelijk bijsturen, maar je kunt niet zien waar je heen stuurt. 

Nu de mist begint op te trekken richten we onze blik weer op 'the road ahead'. En voor zover wij kunnen zien is er veel verandert, maar gaan veel zaken ook weer door waar ze waren gebleven. Met als extra'tje voor onze markt dat we de komende maanden bedrijven en instanties mogen helpen met het realiseren van Corona-voorzieningen.

Maar we zien nog iets anders; de heftige tijd heeft er ook voor gezorgd dat iedereen in beweging is gekomen; het was voor veel bedrijven simpelweg niet mogelijk om te blijven doen wat ze altijd deden. En dat in beweging komen is nu juist het moeilijkste deel van veranderen, het deel dat de meeste energie kost. Dus nu we toch allemaal al in beweging zijn: laten we dat momentum vasthouden om samen in te zetten op duurzaamheid! 

DUURZAME CORONA-MATERIALEN

Sinds een paar weken is een groot deel van onze branche druk om nederland te voorzien van '1,5 meter signing'. Dit gaat vaak om grote orders met korte levertijden, en inmiddels zijn de materialen schaars en is het vaak zoeken naar capaciteit om snel te kunnen leveren.

Nu zou het natuurlijk mooi zijn als je die grote klanten kunt vasthouden wanneer de corona-sticker-woede weer een beetje bedaard is. Dus is nu het moment om de verwachtingen van je klant te overtreffen! Daarom hebben we duurzame oplossingen gezocht waarmee je in de corona-behoeften van je klanten kunt voorzien:

VLOERSTICKERS

PVC-vrije vloerstickers! Voor normale hechting kan Orajet PP stickerfolie met een Drytac Interlam Ecotex R10 gecertificeerd PP vloerlaminaat worden ingezet. Wanneer extra sterke hechting nodig is, is de Neschen PP Wall-Grip high tack folie een mooie optie

MUURSTICKERS

Met de Neschen PP Wall-Grip hebben je een PP printfolie die uitermate geschikt is voor wanden. De folies van Neschen hebben een goede, constante kwaliteit en de high-tack lijm zorgt dat de folie ook op lastige ondergronden goed blijft zitten.

BUDGET STICKERFOLIE

Omdat veel van de materialen slechts voor tijdelijk gebruik zijn, is het fijn dat er ook een PVC-vrije optie hebben die vriendelijk is voor de portemonee! Met een Ikonos Profiflex PP folie of een Dtec Greenprint kunnen we daar nu ook in voorzien: een PP stickerfolie voor de prijs van een PVC-folie!

RAAMSTICKERS

Ook voor raamstickers zijn er verschillende opties beschikbaar. Zo kan je lijmloze mircocling folie inzetten die van PET gemaakt is, of bijvoorbeeld een PP easydot. Beide opties zijn zowel in het wit als in transparant (met verschillende printmogelijkheden) beschikbaar voor een premium resultaat!

CORONASCHERMEN

In eerste instantie is vooral naar transparante plaatmaterialen gegrepen, met als gevolg dat deze nu moeilijk te krijgen zijn, dat de prijzen de pan uit rijzen en dat we over een aantal maanden met een gigantische lading gebruikt transparant plaatmateriaal zitten dat we of moeten opslaan, of waar we een recyclingsmogelijkheid voor moeten zoeken.

Wanneer je een oplossing voor een kassa of balie zoekt is het natuurlijk logisch dat je een transparante oplossing nodig hebt. Maar voor veel toepassingen zou bijvoorbeeld ook prima met een honingraatkarton gewerkt kunnen worden; het materiaal is lichtgewicht, er is voldoende van beschikbaar en ieder bedrijf heeft een goede mogelijkheid om het gescheiden af te voeren wanneer het scherm niet meer nodig is. Eventueel kun je ook transparante delen in de schermen maken door vlakken uit te snijden en te voorzien van een petfolie.

5 werkbare duurzame oplossingen voor corona-materialen, waarmee je een blijvende indruk op de klant achter kan laten!

Daag ons uit met jouw print project om te laten zien dat duurzaam niet te duur hoeft te zijn!

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, gave producten en mooie aanbiedingen:

 

Over de schrijver

Ik ben Peter, Founder van Printing Heroes, 33 jaar, generalist, goed met cijfers en techniek en daarnaast creatief. Ik ben getrouwd en vader van twee jonge kinderen. Ik hou van fietsen, zeilen, gezelligheid en snorrende machines. In 2019 ben ik Printing Heroes gestart en met ons team van Heroes werken we elke dag keihard aan een duurzame toekomst voor de groot formaat print industrie.

LET'S
GROW
GREEN
TOGETHER