SHARING = CARING

Als Printing Heroes willen we het niet alleen zelf graag beter doen, maar willen we ook de branche helpen te verduurzamen en meer waarde te creĆ«ren. Daarom delen we onze kennis. In series van artikelen deelt Peter zijn visie en kennis op het gebied van duurzaamheid, meerwaarde creatie en bedrijfsprocessen in de wereld van  Print & Sign en Groot Formaat Print. Schrijf je in voor onze Hero Update om op de hoogte te blijven!

5 Duurzame oplossingen voor Corona-Signing

Door Peter Bronkhorst - 26-5-2020

We kunnen weer voorzichtig vooruit kijken. En dat gaat niet alleen over het vullen van de orderportefeuille voor de komende maanden, maar ook over hoe je zorgt dat je daarna ook nog relevant bent voor je klanten. En je hebt geen glazen bol nodig om te kunnen voorspellen dat duurzaamheid straks het sleutelwoord is!  In deze blog laten we wat opties zien voor duurzame materialen die je nu al in kunt zetten!

  

5 redenen waarom duurzaam niet meer te duur is.

Door Peter Bronkhorst - 20-2-2020

De afgelopen maanden verandert de wereld om ons heen ontzettend. Waar duurzame oplossing tot nu toe vaak werden afgeschreven vanwege de prijs, is dat nu snel aan het veranderen. Duurzaam is niet meer te duur. Lees hier waarom!

  

Producten

WALLTEX

Naadloos behangen, maar dan PVC-vrij? Geen probleem met onze polyester walltex van JM! Door de fijn geweven structuur heb je direct een luxe uitstraling. En met 240 gram per m2 is het doek een stuk lichter dan je gewend bent, dat is lekker!

GREEN WRAP

Probeer nu de PVC-vrije Envision 480 wrapfolie, geprint met 3M Superrange vervormbare UV-inkt! 

MICROSUCTION

Wat een mooi spul! Microsuction Folie. Door microscopische zuignapjes hecht het op de meeste goed gladde oppervlakken, zonder gebruik van lijm! Goed recyclebaar omdat het 100% PET is, en verkrijbaar in wit en helder.
100% GERECYCLED DECO

Peesdoeken uit 100% gerecycled PET garen, met TPE pees in plaats van PVC! Dit leveren we voor zowel verlichte als onverlichte frames.

Contact

Heb je vragen of wil je graag met ons praten?
Zo kun je ons bereiken:

Email: info@printing-heroes.com
Telefoon: +31 (0)75 890 8630

Wil je al meteen van start?

Waar vind je ons?

Handelsweg 36
1525 RG Westknollendam

HERO UPDATE

Bij Printing Heroes zorgen we graag goed voor elkaar.
Daarom mailen we jou graag als eerste
wanneer we gave nieuwe producten of oplossingen hebben gevonden,
of een mooie aanbieding hebben! 

 

Printing Heroes