The Printing Heroes

Onze Heroes. Zo noemen we ze ook echt: Traffic Hero, CMYK Hero, Road Hero. Ze hebben allemaal hun eigen vakgebied waar ze in uitblinken. Samen hebben ze een gigantische hoeveelheid aan ervaring en kennis uit de branche en vormen ze een stevige basis om op te bouwen. Als je een Hero wil zijn, moeten mensen natuurlijk wel op je kunnen vertrouwen!

Maar dat is niet het enige overeenkomst. Stuk voor stuk zijn ze gek op mooie dingen maken, maar willen ze ook graag iets doen dat een meer blijvende waarde heeft. De een noemt het een goed doel, de ander een hoger doel; uiteindelijk komt het er op neer dat je iets voor anderen doet, zonder dat daar iets tegenover staat. That's what makes a Hero.
 

Peter

Super Hero / Founder


Ik ben Peter, Founder en Super Hero (jawel, met een beetje zelfspot hoor!) van Printing Heroes en ik ben van plan om de wereld van groot formaat printen voor altijd te veranderen! Eigenlijk ben ik helemaal geen print operator, drukker of sign maker. Ik ben een echte generalist; ik ben specialist in het grote plaatje. Ik ben dus niet heel goed in een ding, maar een beetje goed in heel veel dingen. Dat zorgt ervoor dat ik breed inzetbaar ben, maar vooral heel goed kan praten met de specialisten en kan zorgen dat het totaal plaatje klopt. 

Voordat ik Printing Heroes begon heb ik negen jaar lang mogen bouwen aan een ander heel mooi bedrijf: Eydenberg Retail Projects. Toen ik begon bij Eydenberg bestond het team uit 4 medewerkers, bij mijn vertrek negen jaar later waren we met meer dan 50. In die groei veranderden mijn taken en verantwoordelijkheden regelmatig (wat ook wel logisch is voor een generalist). Van het zelf produceren van materialen op de print & sign afdeling, tot project management, het aansturen van de productie en bij mijn vertrek de eindverantwoordelijkheid voor Finance, HR en Facilities. 

Maar waarom ga je dan ondernemen? Voor mij is daar eigenlijk maar een antwoord op: impact. Aan ondernemen zitten allerlei voor- en nadelen waar je een bepaalde waarde aan kan hangen, maar dat heeft allemaal voornamelijk met jezelf te maken. Een hele mooie kant aan het ondernemen is dat je, bij de impact die je maakt op de wereld om je heen, gebruik kan maken van het volle gewicht van je bedrijf. Een klein voorbeeld: thuis afval scheiden is ontzettend zinvol en moet je absoluut doen, maar de impact is beperkt. Wanneer ik er echter voor kan zorgen dat een bedrijf afval gaat scheiden is de impact meteen een heel stuk groter. En als ondernemer ben je natuurlijk in een prima positie om dat soort dingen te realiseren. Ik wil hiermee niet zeggen dat iedereen moet gaan ondernemen. Ik denk wel dat het goed is als je de talenten die je hebt gekregen gebruikt om iets voor de wereld om je heen te betekenen. En dit is waar ik dan op uitkom.  

Our Home
Our History

Van echt geschiedenis kun je natuurlijk nog niet echt spreken, maar om een idee te geven waar we vandaan komen: in december 2018 ontstond het idee voor Printing Heroes en negen maanden later stonden we in een lege bedrijfshal. Toen begon het echte harde werk: de eerste orders tot 's ochtends vroeg door, stapels offertes, dagen vol met aaneengesloten afspraken. Elke maand halen we nieuwe mijlpalen en boeken we vooruitgang en elke keer dat we terugkijken kunnen we ons amper voorstellen dat we nog maar net bezig zijn. 

 

Contact

Heb je vragen of wil je graag met ons praten?
Zo kun je ons bereiken:

Email: info@printing-heroes.com
Telefoon: +31 (0)75 890 8630

Wil je al meteen van start?

Waar vind je ons?

Handelsweg 36
1525 RG Westknollendam

HERO UPDATE

Bij Printing Heroes zorgen we graag goed voor elkaar.
Daarom mailen we jou graag als eerste
wanneer we gave nieuwe producten of oplossingen hebben gevonden,
of een mooie aanbieding hebben! 

 

Printing Heroes